10 холивудски заводници кои нè натераа да ги заборавиме стандардите за убавина

Како што постојат стандарди за убавина за жените, постојат и за мажите. Но, факт е дека повеќето од нив се нереални, па совршената насмевка, беспрекорната коса и слично веќе и не ни се толку важни.

10-holivudski-zavodnici-koi-ne-nateraa-da-gi-zaboravime-standardite-za-ubavina-01.jpg

Во Холивуд навистина постојат мажи кои ги исполнуваат и нереалните стандарди за убавина, но овие славни заводници дефинитивно нè натераа да заборавиме на нив:

Адам Драјвер

10-holivudski-zavodnici-koi-ne-nateraa-da-gi-zaboravime-standardite-za-ubavina-02.jpg

Адриен Броди

10-holivudski-zavodnici-koi-ne-nateraa-da-gi-zaboravime-standardite-za-ubavina-03.jpg

Хавиер Бардем

10-holivudski-zavodnici-koi-ne-nateraa-da-gi-zaboravime-standardite-za-ubavina-04.jpg

Хоакин Феникс

10-holivudski-zavodnici-koi-ne-nateraa-da-gi-zaboravime-standardite-za-ubavina-05.jpg

Ерик Балфур

10-holivudski-zavodnici-koi-ne-nateraa-da-gi-zaboravime-standardite-za-ubavina-06.jpg

Чарли Хитон

10-holivudski-zavodnici-koi-ne-nateraa-da-gi-zaboravime-standardite-za-ubavina-07.jpg

Езра Милер

10-holivudski-zavodnici-koi-ne-nateraa-da-gi-zaboravime-standardite-za-ubavina-08.jpg

Винсент Касел

10-holivudski-zavodnici-koi-ne-nateraa-da-gi-zaboravime-standardite-za-ubavina-09.jpg

Рами Малек

10-holivudski-zavodnici-koi-ne-nateraa-da-gi-zaboravime-standardite-za-ubavina-10.jpg

Бенедикт Камбербач

10-holivudski-zavodnici-koi-ne-nateraa-da-gi-zaboravime-standardite-za-ubavina-11.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *