3 хороскопски знаци во кои се раѓаат жените кои не знаат за љубомора

Кога се работи за љубомора, многумина велат дека жените ја чувствуваат оваа емоција поинтензивно и почесто. Односно, дека прагот за толеранција им е на пониско ниво.

3 horoskopski znaci vo koi se ragjaat zenite koi ne znaat za ljubomora 001

Сепак, хороскопот контрира и тврди дека жените родени во 3 хороскопски знаци не знаат што е љубомора.

Зборуваме за:

Овен

Љубомората е знак за несигурност, а жените Овни се длабоко сигурни во себе. Немаат време за анализирање на туѓите постапки и љубоморни реакции.

Стрелец

Со слободен дух и отворен ум, не е ни чудо што имаат големо разбирање и толеранција во врските. Сакаат да живеат во моментот, па љубомората им е сосема непотребна емоција.

Водолија

Ја сакаат својата, но и ја почитуваат туѓата слобода. Независни се и фокусирани на себе и своите потреби, па љубомората им е непознат поим.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *