„Вежбаме запросување“ – Џанлука Ваки и бремената девојка со нов танцувачки предизвик (видео)

По толку танцување во бременоста, бебето сигурно ќе биде танчер, а овојпат Џанлука (52) одглуми како ќе изгледа запросувањето на неговата 25-годишна девојка, па можеби сака да најави нешто…

vezhbame-zaprosuvanje-djanluka-vaki-i-bremenata-devojka-so-nov-tancuvachki-predizvik-video-01.jpg

Шерон Фонсека изгледа како да ужива во танцувачките предизвици со 27 години постарото момче, а трудничкиот стомак очигледно не ѝ е пречка.

Двајцата уживаат на одмор во Италија и се забавуваат со танцување, но овојпат направија малку поинаков предизвик.

„Вежбаме… мислам дека ќе морам да ги прашам и нашето бебе и кучето Гордо… што мислите вие?“ – напиша Џанлука на објавата.

Можеби наскоро ни најавува запросување…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *