Изгледаат како друга личност – ѕвезди кои потрошија цело богатство за „холивудска“ насмевка

Ни се чини дека насмевката на славните е секогаш совршена, а токму затоа постои и изразот „холивудска насмевка“. Но, факт е дека не секој има среќа да се роди со прави и бисерно бели заби. Се разбира, овде спаѓаат и славните.

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-01_630x340.jpg

За разлика од повеќето луѓе, тие можат да си дозволат скапи корекции на забите, па некои трошат цело богатство за да ја добијат посакуваната холивудска насмевка. Дури и прекрасната Мерилин Монро спаѓа овде.

Погледнете кои славни платиле за нивната холивудска насмевка:

Мајли Сајрус

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-02.jpg

Блејк Лајвли

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-03.jpg

Метју Луис

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-04.jpg

Кејт Бекинсејл

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-05.jpg

Деми Мур

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-06.jpg

Кајли Џенер

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-07.jpg

Том Круз

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-08.jpg

Гвен Стефани

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-09.jpg

Кристијано Роналдо

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-10.jpg

Морган Фримен

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-11.jpg

Ема Робертс

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-12.jpg

Никол Кидман

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-13.jpg

Некои славни, пак, решиле да не ги менуваат нивните природни заби, без разлика што не изгледаат совршено. Ова немало никакво лошо влијание врз нивната кариера, и тие изгледаат прекрасно и без корекција.

Кира Најтли

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-14.jpg

Ванеса Паради

Том Харди

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-16.jpg

Кирстен Данст

izgledaat-kako-druga-lichnost-slavni-koi-potroshija-celo-bogatstvo-za-nivnata-holivudska-nasmevka-17.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *