Моника Белучи на одмор во Грција – без шминка, во лежерно издание (фото)

Една од најубавите жени на светот, Моника Белучи, одмора на грчкиот остров Парос. Папараците ја следат во чекор италијанската дива.

monika-beluci-na-odmor-vo-grcija-bez-sminka-vo-lezerno-izdanie-foto-01.jpg

Во лежерен фустан, опуштена варијанта без шминка, таа ужива во убавините на соседна Грција со пријателка.

monika-beluci-na-odmor-vo-grcija-bez-sminka-vo-lezerno-izdanie-foto05.jpg
monika-beluci-na-odmor-vo-grcija-bez-sminka-vo-lezerno-izdanie-foto07.jpg
monika-beluci-na-odmor-vo-grcija-bez-sminka-vo-lezerno-izdanie-foto02.jpg

Белучи никогаш не пласира лажна слика за својот изглед и со гордост ги носи своите години.

monika-beluci-na-odmor-vo-grcija-bez-sminka-vo-lezerno-izdanie01.jpg
monika-beluci-na-odmor-vo-grcija-bez-sminka-vo-lezerno-izdanie-foto01.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *