Дојде ред за првите бремености – резултат од карантинот: Најсмешните објави на паровите

Некои парови паметно го искористиле карантинот, па дури и залихите на тоалет хартија – стигна првата тура на соопштувања бременост како резултат на карантинот – погледнете ги најзабавните.

dojde-red-za-prvite-bremenosti-rezultat-od-karantinot-najsmeshnite-objavi-na-parovite-01.jpg

Карантинот беше идеален период за правење деца, па многу парови низ светот го искористија паметно.

Неколку месеци подоцна паровите ги објавуваат среќните вести за бременост која е производ на карантинот.

Срциња од празни ролни тоалет хартија со ехо снимка и позитивен тест за бременост, бебешко боди со интересни натписи како „производ на карантин/моите родители не практикувале социјална дистанца“ и слично се дел од најинтересните објави на паровите.

Неколку месеци подоцна паровите ги објавуваат среќните вести за бременост која е производ на карантинот.

Срциња од празни ролни тоалет хартија со ехо снимка и позитивен тест за бременост, бебешко боди со интересни натписи како „производ на карантин/моите родители не практикувале социјална дистанца“ и слично се дел од најинтересните објави на паровите.

Можеби ќе ви дојде некоја идеја како вие да ја соопштите вашата бременост или само ќе се насмеете на овие:

Можеби ќе ви дојде некоја идеја како вие да ја соопштите вашата бременост или само ќе се насмеете на овие:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *