Драма во автобус: влегол без маска и почнал да кашла (видео)

Носењето заштитни маски во јавен превоз е задолжително во голем број земји низ светот, за да се спречи корона вирусот. Оваа снимка е направена во полн автобус во Њујорк.

drama-vo-avtobus-vlegol-bez-maska-i-pocnal-da-kasla-video-01.jpg

Објавена е на TikTok и привлече огромно внимание.

Дечко влегува во автобусот без заштитна маска. Ситуацијата кулминира кога дечкото почнува да кашла и сите останати патници со здружени сили го напаѓаат и исфрлаат од автобусот.

Во вербалниот напад биле вклучени речиси сите патници, а еден го „спровел“ до излезната врата.

@king_meena1

New Yorkers really don’t care wear your mask or get tf off #wearmask #newyork #coronavirus #nyc #brooklyn #bus

♬ original sound – king_meena1

Зачудувачки е што јавноста е на страна на несовесниот дечко…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *