Во Сицилија има лизгалки кои ве „фрлаат“ директно во море (фото)

Дефинитивно ги додаваме на листата за некое наредно лето…

vo-sicilija-ima-lizgalki-koi-ve-frlaat-direktno-vo-more-1.jpg

Лизгалките кои се во склоп на големите карпи, се во сопственост на хотелот Citta Del Mare во Сицилија.

Нивната предност е што не завршуваат во базен, туку директно во море.

vo-sicilija-ima-lizgalki-koi-ve-frlaat-direktno-vo-more-2.jpg

Странично од нив се наоѓа приватната плажа, повторно на повеќе нивоа помеѓу карпите, од каде лизгалките се лесно достапни.

Како изгледа ова медитеранско уживање, низ неколку фотки:

vo-sicilija-ima-lizgalki-koi-ve-frlaat-direktno-vo-more-3.jpg
vo-sicilija-ima-lizgalki-koi-ve-frlaat-direktno-vo-more-4.jpg
vo-sicilija-ima-lizgalki-koi-ve-frlaat-direktno-vo-more-5.jpg
vo-sicilija-ima-lizgalki-koi-ve-frlaat-direktno-vo-more-6.jpg
vo-sicilija-ima-lizgalki-koi-ve-frlaat-direktno-vo-more-7.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *