Секс поза за сигурен оргазам – Лежечки полицаец (18+)

Лесна е за изведување и ветува интензивен оргазам. Слична е на кучешката, но во овој случај жената е легната и поопуштена.

seks-poza-za-siguren-orgazam-lezecki-policaec-001.jpg

По долгиот напорен ден, кога сексот не ви е приоритет, а сакате задоволство, позата лежечки полицаец е она што треба да го пробате.

seks-poza-za-siguren-orgazam-lezecki-policaec-1.jpg

Партнерот ја врши целата работа, додека жената е легната на перница под колковите.

seks-poza-za-siguren-orgazam-lezecki-policaec-2.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *