Опуштете се: 5 најпопуларни места за секс на отворено (18+)

Сексот на отворено ги буди сите сетила. Стравот „да не бидете фатени“ дополнително го качува адреналинот и гарантира максимално задоволство.

opustete-se-5-najpopularni-mesta-za-seks-na-otvoreno-18-01.jpg

Каде можете да пробате секс на отворено летово?

1. Во сокриено заливче.

Езерскиот туризам годинава е во подем, па ако успеете да најдете пуста плажа или заливче, дозволете да се опуштите.

2. Среде шума.

Тишина, само звуците на птиците и по некој инсект наоколу.

opustete-se-5-najpopularni-mesta-za-seks-na-otvoreno-18-04.jpg

3. На тераса.

Доцните ноќни часови се одличен предизвик да се опуштите во вашето омилено катче на терасата (доколку не е целосно транспарентна).

4. Во дворче.

Доколку имате на располагање потскриен двор, искористете ги столчињата или гарнитурата за експериментирање.

opustete-se-5-najpopularni-mesta-za-seks-na-otvoreno-18-03.jpg

5. На неистражена локација.

Најдете локација со поглед кој возбудува…може да биде видиковец, планина, скриено катче во вашиот град…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *