Познати дами кои биле уловени од папараците со неиздепилирани надусници

Дури и Бијонсе и Адриана Лима имаат денови кога ги мрзи да се средуваат…

poznati-dami-koi-bile-uloveni-od-paparacite-so-neizdepilirani-nadusnici-01.jpg

Технолошкиот напредок не им оди секогаш во прилог на познатите дами.

На пример со можноста за ловење и на најситните детали на лицето со модерните апарати, се гледа дури и дали славните дами ги издепилирале влакната на надусниците.

Славни дами кои биле уловени со неиздепилирани надусници:

Салма Хајек

poznati-dami-koi-bile-uloveni-od-paparacite-so-neizdepilirani-nadusnici-02.jpg

Бијонсе

poznati-dami-koi-bile-uloveni-od-paparacite-so-neizdepilirani-nadusnici-03.jpg

Кејт Аптон

poznati-dami-koi-bile-uloveni-od-paparacite-so-neizdepilirani-nadusnici-04.jpg

Ема Вотсон

poznati-dami-koi-bile-uloveni-od-paparacite-so-neizdepilirani-nadusnici-05.jpg

Тајра Бенкс

poznati-dami-koi-bile-uloveni-od-paparacite-so-neizdepilirani-nadusnici-06.jpg

Мадона

poznati-dami-koi-bile-uloveni-od-paparacite-so-neizdepilirani-nadusnici-07.jpg

Зои Дешанел

poznati-dami-koi-bile-uloveni-od-paparacite-so-neizdepilirani-nadusnici-08.jpg

Адриана Лима

poznati-dami-koi-bile-uloveni-od-paparacite-so-neizdepilirani-nadusnici-09.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *