Џастин Џедлик, најпластичниот маж кој со операции сака да личи на жив Кен (фото)

Неговото лице има сосема неприроден изглед и е далеку од привлечно. Сепак, тој не се откажува од сонот да личи на жива кукла.

djedlik-najplastichniot-mazh-od-shpanija-koj-so-operacii-saka-da-lichi-na-zhiv-ken-foto-01.jpg

Џастин Џедлик има азиско потекло, а моментално живее во САД и не престанува да прави пластични операции за да личи на жив Кен.

Неговото лице е толку затегнато што дури личи на восочна фигура.

Поради својата луда опседнатост, тој се оперира веќе години наназад.

Нови фотки од Џастин:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *