Инстаграм позата со која девојките си ги истакнуваат облините (фото)

За усовршување на позата само треба да ја подигнете ногата ниво погоре.

instagram-pozata-so-koja-devojkite-si-gi-istaknuvaat-oblinite-001.jpg

Позата Step-Up или расчекор ја користат и инстаграмџиките, но и познатите ѕвезди кои сакаат да ги нагласат своите облини.

https://www.instagram.com/p/CDQ6_VRBAiy/?utm_source=ig_embed

Наводно, има ефект за подигнување на задникот, без разлика дали сте во фармерки, тесен фустан или разголени во бикини.

View this post on Instagram

🦩

A post shared by ⚡️GABBY ALLEN⚡️ (@gabbydawnallen) on

Тајната на сите Инстаграм девојки со совршени задници:

instagram-pozata-so-koja-devojkite-si-gi-istaknuvaat-oblinite-1.jpg
instagram-pozata-so-koja-devojkite-si-gi-istaknuvaat-oblinite-2.jpg
instagram-pozata-so-koja-devojkite-si-gi-istaknuvaat-oblinite-3.jpg
instagram-pozata-so-koja-devojkite-si-gi-istaknuvaat-oblinite-4.jpg
instagram-pozata-so-koja-devojkite-si-gi-istaknuvaat-oblinite-5.jpg
instagram-pozata-so-koja-devojkite-si-gi-istaknuvaat-oblinite-6.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *