Летна фото-идеја како и возрасните да уживаат во детскиот базен

Нејзиното реализирање ќе ви одземе 10 минути, а ќе ви овозможи целодневно уживање.

letna-foto-ideja-kako-i-vozrasnite-da-uzivaat-vo-detskiot-bazen-001.jpg

Потребни ви се неколку пернички, мека подлога, добра сенка, грицки и пијалаци и секако – детскиот надуван базен.

Полесно отколку што звучи, а сигурно досега не ви текнало:

letna-foto-ideja-kako-i-vozrasnite-da-uzivaat-vo-detskiot-bazen-4.jpg
letna-foto-ideja-kako-i-vozrasnite-da-uzivaat-vo-detskiot-bazen-2.jpg
letna-foto-ideja-kako-i-vozrasnite-da-uzivaat-vo-detskiot-bazen-3.jpg
letna-foto-ideja-kako-i-vozrasnite-da-uzivaat-vo-detskiot-bazen-1.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *