4 бои на кармини кои се хит ова лето

Кога не сакате да трошите многу време на шминкање, доволно е да ги нагласите усните со интересен кармин.

4-karmini-shto-vredi-da-gi-probate-ova-leto-01.jpg

Летната сезона доста популарни се „nude“ кармините, но дефинитивно најинтересни се оние со црвени нијанси.

Погледнете кои кармини вреди да ги пробате ова лето:

Боја на рубин

4-karmini-shto-vredi-da-gi-probate-ova-leto-02.jpg

Вински нијанси

4-karmini-shto-vredi-da-gi-probate-ova-leto-03.jpg

Дречливо розова

4-karmini-shto-vredi-da-gi-probate-ova-leto-04.jpg

Корално црвена

4-karmini-shto-vredi-da-gi-probate-ova-leto-05.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *