Смалена облека, заборавен кармин: Најлошите искуства од перење облека во машина (фото)

Експлодирана перница во машина, смалени парчиња облека, заборавен телефон – луѓе ги споделуваат најужасните искуства со перење облека во машина.

smalena-obleka-zaboraven-karmin-najloshite-iskustva-od-perenje-obleka-vo-mashina-foto-01.jpg

Не секој може да се нарече домаќин, а и не секоја машина е со добар квалитет. За тоа се доказ овие фотки кои можеби ќе ве потсетат на некого.

Луѓе си ги споделуваат најголемите промашувања што им се случиле при перење облека во машина.

Кое е вашето најлошо исксутво?

najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto02 (1).jpg
najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto3.jpg
najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto04.jpg
najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto05.jpg
najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto06.jpg
najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto07.jpg
najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto08.jpg
najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto09.jpg
najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto10.jpg
najsmeshnite-promashuvanja-shto-se-sluchuva-koga-nedomakjini-perat-obleka-vo-mashina-foto11.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *