Бекам како „грчки бог“, Харпер татина ќерка – водени лудории на Бекамови во Грција (фото)

Дејвид Бекам (45) со своите деца ужива во семејниот одмор во Грција. Дејвид уште еднаш покажа зошто важи за најзгоден маж во светот, и го истакнува своето мускулесто тело во Versace шорцеви за капење во вредност од 470 долари.

bekam-kako-grcki-bog-uziva-so-decata-na-odmor-vo-grcija-01.jpg

Папараците не успеале да ја уловат мама Викторија, па се шпекулира дека Дејвид е сепак сам во соседна Грција. Жените би рекле дека изгледа како вистински „грчки бог“.

bekam-kako-grcki-bog-uziva-so-decata-na-odmor-vo-grcija01_1.jpg

Харпер е вистинска татина ќерка, а момците очигледно се трудат да ѝ угодат постојано.

bekam-kako-grcki-bog-uziva-so-decata-na-odmor-vo-grcija05.jpg
bekam-kako-grcki-bog-uziva-so-decata-na-odmor-vo-grcija07.jpg
bekam-kako-grcki-bog-harper-tatina-kerka-vodeni-ludorii-na-bekamovi-vo-grcija-foto01.jpg
bekam-kako-grcki-bog-uziva-so-decata-na-odmor-vo-grcija02.jpg
bekam-kako-grcki-bog-uziva-so-decata-na-odmor-vo-grcija03.jpg
bekam-kako-grcki-bog-uziva-so-decata-na-odmor-vo-grcija04.jpg

Едно од омилените летувалишта на Бекамови е ресортот Ники Бич во Порто Хели, но сè уште не е откриено дали и оваа година се сместени овде.

bekam-kako-grcki-bog-uziva-so-decata-na-odmor-vo-grcija01_2.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *