Фотографија од младиот охриѓанец Ристе Спироски, избрана од NASA, објавена во бразилскиот UOL

Фотографија направена од младиот охридски фотограф Ристе Спироски беше објавена во бразилскиот UOL.

– Денеска беше објавена моја фотографија во бразилскиот UOL под наслов: Најдобрите фотографии избрани од NASA, објави Ристе на неговиот профил на Facebook.

Ристе е млад и надежен фотограф од Охрид и е член на Ohrid Astronomy Association. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: Ристе Спироски

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *