Работи кои вреди да ги ставите на вашата секс листа (18+)

Голем дел од овие идеи ги знаете, но дали конечно ќе посветите време и енергија да ги примените?

raboti-koi-mora-da-gi-stavite-na-vashata-seks-lista-01.jpg

Да бидеме искрени, работите на сексуално поле во долгите врски не се исти како на почетокот.

За да ги размрдате работите добро би било да направите секс листа од која ќе исполнувате една по една „задача“, секако, доколку се чувствувате комфорно со секоја од нив.

Идеи што да ставите на вашата секс листа:

– Да имате секс на секое можно место во домот.

– Да се паркирате некаде и да имате секс во автомобилот како тинејџери.

– Да си читате еротски книги еден на друг.

– Да имате секс преку телефон.

raboti-koi-mora-da-gi-stavite-na-vashata-seks-lista-02.jpg

– Да пробате анален секс.

– Да пробате секс со лубрикант.

– Да се мачкате со сладолед по телата.

– Да си купите секс коцка со задачи.

– Да стенкате најгласно што можете за време на секс.

raboti-koi-mora-da-gi-stavite-na-vashata-seks-lista-03.jpg

– Да играте со коцка мраз по вашите тела.

– Да си купите лисици.

– Да имате секс со врзани очи.

– Да имате секс на тераса.

– Да се потрудите сексот да трае најдолго што можете и да имате неколку партии по ред.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *