Фото-прошетка низ островот кој е прогласен за најубав во светот за 2020

Бели песочни плажи со палми, трикизно сина вода како од разгледница… Вистински рај на земјата.

foto-proshetka-niz-ostrovot-koj-e-proglasen-za-najubav-vo-svetot-za-2020-01.jpg

Филипинскиот остров Палаван е прогласен за најубав остров во светот за 2020 според Travel + Leisure’s World’s Best Awards 2020.

Кристално бистрата вода, палмите на плажите, дождовните шуми и живописните планини направија овој остров да се најде на врвот на листата.

Не е лесно да се стигне до него, но дефинитивно вреди за маката.

Фото-прошетка на Палаван:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *