Долго ја чуваа во тајност, па на 15 години позира во бикини – ќерката на Моника Белучи (фото)

Ќерката на најубавата жена во светот, Моника Белучи, веќе почна да заработува како модно лице за брендот Dolce&Gabbana, чија муза е токму нејзината мајка.

dolgo-ja-cuvaa-vo-tajnost-pa-na-15-godini-pozira-vo-bikini-kerkata-na-monika-beluci-001_resize.jpg

Прекрасната Дева Касел наскоро ќе наполни 16 години, а нејзините родители досега не дозволуваа нејзино претерано експонирање во јавноста.

Меѓутоа, сега освен прекрасното лице, откри дека и со идеалните пропорции е соодветна и достојна наследничка.

Дева позира во бикини, на езерото Комо:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *