Трик прашање: Секој ден ја полниш, а никогаш не е полна, што е тоа?

Како се снаоѓате со загатките? Дали ќе се сетите на одговорот на оваа? Одговорот е навистина лесен, само треба добро да размислите…

trik-prashanje-sekoj-den-ja-polnish-a-nikogash-ne-e-polna-shto-e-toa-01.jpg

.

.

.

.

.

.

.

.

.

trik-prashanje-sekoj-den-ja-polnish-a-nikogash-ne-e-polna-shto-e-toa-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *