Што носеа девојките на модната недела во Копенхаген? (фото)

Од 9-ти до 12-ти август, во Копенхаген се одржа модна недела. Ова е настан каде што љубителите на модата можат да ја покажат нивната креативност, но и да ни дадат по некоја идеја.

modna-inspiracija-najdobrite-kombinacii-od-modnata-nedela-vo-kopenhagen-foto-01.jpg

Годинава, поради пандемијата, беа преземени посебни мерки за безбедност, но ова не ги спречи посетителите да се појават во нивното најдобро издание, a во Данска девојките се познати по својот лежерен стил.

Модните брендови од Данска, пак, имаа опција или да направат онлајн ревија, или да ја покажат нивната колекција во живо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *