10 секс пози со кои ќе ја подобрите љубовната поврзаност со партнерот (18+)

Да се одржи интимноста барем приближно до фазата на меден месец од врската е навистина тешка работа…

seks-pozi-so-koi-kje-ja-podobrite-ljubovnata-povrzanost-so-partnerot-18-01.jpg

Помислете на миг на почетокот од вашата врска. Сетете се на сите тие авантуристички состаноци, слатки шепотења и жежок секс.

Деновиве најверојатно сексот ви изгледа поинаку, а и емоциите како да се стивнати.

Можно е лекот да е во тоа на вашиот сексуален живот да му дадете здрава доза на интимност.

Некои секс пози ќе ви помогнат во тоа:

seks-pozi-so-koi-kje-ja-podobrite-ljubovnata-povrzanost-so-partnerot-18-11.png
seks-pozi-so-koi-kje-ja-podobrite-ljubovnata-povrzanost-so-partnerot-18-10.png
seks-pozi-so-koi-kje-ja-podobrite-ljubovnata-povrzanost-so-partnerot-18-09.png
seks-pozi-so-koi-kje-ja-podobrite-ljubovnata-povrzanost-so-partnerot-18-08.png
seks-pozi-so-koi-kje-ja-podobrite-ljubovnata-povrzanost-so-partnerot-18-07.png
seks-pozi-so-koi-kje-ja-podobrite-ljubovnata-povrzanost-so-partnerot-18-06.png
seks-pozi-so-koi-kje-ja-podobrite-ljubovnata-povrzanost-so-partnerot-18-05.png
seks-pozi-so-koi-kje-ja-podobrite-ljubovnata-povrzanost-so-partnerot-18-04.png
seks-pozi-so-koi-kje-ja-podobrite-ljubovnata-povrzanost-so-partnerot-18-03.png
seks-pozi-so-koi-kje-ja-podobrite-ljubovnata-povrzanost-so-partnerot-18-02.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *