Визуелен предизвик: Каде на небото се крие пилето?

vizuelen-predizvik-kade-na-neboto-se-krie-pileto-01.jpg

Овој визуелен предизвик ви прикажува небо полно со објекти, меѓу кои се крие и едно пиле. Дали ќе успеете да го пронајдете?

vizuelen-predizvik-kade-na-neboto-se-krie-pileto-02.jpg

.

.

.

.

.

.

.

.

.

vizuelen-predizvik-kade-na-neboto-se-krie-pileto-03.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *