7 жени откриваат зошто уживаат во мастурбацијата повеќе отколку во сексот

Самозадоволувањето е сосема природна и нормална работа како за мажите, така и за жените.

7-zeni-otkrivaat-zosto-uzivaat-vo-masturbacijata-poveke-otkolku-vo-seksot-01.jpg

Седум жени откриваат зошто  уживаат во „соло задоволство“ повеќе од секс:

„Опседната сум со контрола, па сакам со својот полов орган да управувам како што јас сакам – а, задоволството е инстантно“.

„Честопати сум нетрпелива да го чекам сопругот, па вибраторот и тоа како ми завршува добра работа набрзинка.“

„Ниту еден маж не ме довел до оргазам каков што постигнувам сама.“

„Користењето вибратори е огромна заштеда на време. Не мора да му правиш вечера, да се облекуваш и дотеруваш, да учествуваш во предигра…“

„Со моите прсти знам да го доведам дечкото до фантастичен оргазам. Замислете што можам да направам за себе!“

„Со самозадоволување можам сама да го контролирам својот оргазам и да го одложувам колку што јас сакам. Ми се допаѓа ова чувство.“

„Мастурбацијата ми годи повеќе од сексуалните односи. Имам променето доволно партнери, но секогаш го промашувале она што јас го погодувам.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *