9 фатални женски модни грешки кои го уништуваат првиот впечаток

Палец што излегува напред од сандалите, масно лице што сјае, премногу маскара и грутки од неа на трепките…

10-fatalni-zhenski-modni-greshki-koi-go-unishtuvaat-prviot-vpechatok-01.jpg

Секоја личност има само 7 секунди за да остави прв впечаток некому. Но, понекогаш малите детали во изгледот може да ја уништат перцепцијата на луѓето за вас.

Фатални модни грешки:

Палец што излегува напред од сандалите

10-fatalni-zhenski-modni-greshki-koi-go-unishtuvaat-prviot-vpechatok-02.jpg

Масно лице што сјае

10-fatalni-zhenski-modni-greshki-koi-go-unishtuvaat-prviot-vpechatok-03.jpg

Прерамка од градникот што ѕирка

10-fatalni-zhenski-modni-greshki-koi-go-unishtuvaat-prviot-vpechatok-04.jpg

Нестабилно движење на високи потпетици

10-fatalni-zhenski-modni-greshki-koi-go-unishtuvaat-prviot-vpechatok-05.jpg

Премногу маскара и згрутчени топчиња од неа на трепките

10-fatalni-zhenski-modni-greshki-koi-go-unishtuvaat-prviot-vpechatok-06.jpg

Лош избор на хулахопки

10-fatalni-zhenski-modni-greshki-koi-go-unishtuvaat-prviot-vpechatok-07.jpg

Лошо држење на грбот, особено кога носите облека со гол грб

10-fatalni-zhenski-modni-greshki-koi-go-unishtuvaat-prviot-vpechatok-08.jpg

Премногу парфем

10-fatalni-zhenski-modni-greshki-koi-go-unishtuvaat-prviot-vpechatok-09.jpg

Лоша шминка

10-fatalni-zhenski-modni-greshki-koi-go-unishtuvaat-prviot-vpechatok-10.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *