Маж го трансформираше поткровјето во плакар од соништата за својата сопруга (фото)

Кога имаш креативност и талент, тогаш сѐ е возможно. Погледнете ја оваа драматична трансформација…

mazh-go-transformirashe-potkrovjeto-vo-plakar-od-sonishtata-za-svojata-sopruga-foto-01.jpg

Родолфо Кабрера (41) е изведувач на градежни работи кој штом види празен простор гледа потенцијал и знае како најдобро да го искористи.

Така, недовршеното поткровје од неговиот дом го претворил во плакар од соништата за својата сопруга.

Плакарот е модерен, минималистички и простран.

Неговото дело ги воодушеви сите:

mazh-go-transformirashe-potkrovjeto-vo-plakar-od-sonishtata-za-svojata-sopruga-foto-02.jpg
mazh-go-transformirashe-potkrovjeto-vo-plakar-od-sonishtata-za-svojata-sopruga-foto-03.jpg
mazh-go-transformirashe-potkrovjeto-vo-plakar-od-sonishtata-za-svojata-sopruga-foto-05.jpg
mazh-go-transformirashe-potkrovjeto-vo-plakar-od-sonishtata-za-svojata-sopruga-foto-04.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *