Танцува со повреден колк, никој не носи маска – Луда забава за 62-иот роденден на Мадона во Јамајка (фото)

62-годишната пејачка не дозволи ни повредата на колкот да ја спречи да се забавува.

madona-go-proslavi-62-iot-rodenden-so-luda-zabava-vo-jamajka-bez-maski-i-socijalno-distanciranje-foto-01.jpg

Во неделата, Мадона го прослави 62-иот роденден со луда забава во Јамајка. Според изворите, прославата се одржала на имотот GoldenEye, местото каде што авторот Иан Флеминг ги пишувал книгите за Џејмс Бонд. На забавата присуствувала и 23-годишната ќерка на Мадона, а гостите ги забавувал диџеј.

madona-go-proslavi-62-iot-rodenden-so-luda-zabava-vo-jamajka-bez-maski-i-socijalno-distanciranje-foto-03.jpg
madona-go-proslavi-62-iot-rodenden-so-luda-zabava-vo-jamajka-bez-maski-i-socijalno-distanciranje-foto-02.jpg
madona-go-proslavi-62-iot-rodenden-so-luda-zabava-vo-jamajka-bez-maski-i-socijalno-distanciranje-foto-11.jpg

Покрај Лурдес, на забавата биле забележани и другите деца на Мадона, но и нејзиниот многу помлад партнер, кој е и нејзин танчар. Всушност, пејачката ги поканила сите нејзини танчари, но и нејзиниот мејкап артист, нејзиниот фризер и нејзиниот продуцент.

madona-go-proslavi-62-iot-rodenden-so-luda-zabava-vo-jamajka-bez-maski-i-socijalno-distanciranje-foto-04.jpg
madona-go-proslavi-62-iot-rodenden-so-luda-zabava-vo-jamajka-bez-maski-i-socijalno-distanciranje-foto-05.jpg
madona-go-proslavi-62-iot-rodenden-so-luda-zabava-vo-jamajka-bez-maski-i-socijalno-distanciranje-foto-06.jpg

Јавноста веднаш забележа дека од присутните никој не носел маска, иако премиерот на Јамајка апелираше да се почитува оваа мерка.

Мадона не ја заборави и роденденската торта, а додека ги дуваше свеќите, имаше помош од најстара ќерка.

madona-go-proslavi-62-iot-rodenden-so-luda-zabava-vo-jamajka-bez-maski-i-socijalno-distanciranje-foto-07.jpg

На забавата не бил забележан 20-годишниот син Роко, кој моментално живее во Лондон, со Гај Ричи – бившиот на Мадона.

Според она што се гледа на фотографиите, Мадона танцувала и пеела, а повредата на колкот од пред неколку месеци очигледно не ѝ претставува проблем.

madona-go-proslavi-62-iot-rodenden-so-luda-zabava-vo-jamajka-bez-maski-i-socijalno-distanciranje-foto-08.jpg
madona-go-proslavi-62-iot-rodenden-so-luda-zabava-vo-jamajka-bez-maski-i-socijalno-distanciranje-foto-09.jpg
madona-go-proslavi-62-iot-rodenden-so-luda-zabava-vo-jamajka-bez-maski-i-socijalno-distanciranje-foto-10.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *