10 пати кога луѓе од стари предмети направија нови кул дизајни

Како на старите здодевни бели шолји за кафе да им дадете нов сјај? Како од старите работи да направите нови кул парчиња за во домот?

10-pati-koga-lugje-od-stari-predmeti-napravija-novi-kul-dizajni-01.jpg

Многу често луѓето фрлаат стари работи од домот, но понекогаш во нив се крие вистинско богатство, потребно е само малку креативност.

Од стари предмети до нови кул дизајни:

Стар телевизор претворен во куќичка за мачка, има дури и сијалица внатре.

Спонзорирано од:

Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Ѕидари и Водоинсталатери 19-08-2020Stomatolog vo renomirana somat… 19-08-2020
Работник во производство 18-08-2020Машински инженер 18-08-2020

10 пати кога луѓе од стари предмети направија нови кул дизајни

Како на старите здодевни бели шолји за кафе да им дадете нов сјај? Како од старите работи да направите нови кул парчиња за во домот?

10-pati-koga-lugje-od-stari-predmeti-napravija-novi-kul-dizajni-01.jpg

Многу често луѓето фрлаат стари работи од домот, но понекогаш во нив се крие вистинско богатство, потребно е само малку креативност.

Од стари предмети до нови кул дизајни:

Стар телевизор претворен во куќичка за мачка, има дури и сијалица внатре.

10-pati-koga-lugje-od-stari-predmeti-napravija-novi-kul-dizajni-02.jpg

Стара полица за телевизор претворена во полица за аквариум.

10-pati-koga-lugje-od-stari-predmeti-napravija-novi-kul-dizajni-03.jpg

Стар чадор претворен во сушална за алишта.

10-pati-koga-lugje-od-stari-predmeti-napravija-novi-kul-dizajni-04.jpg

Полици од стара дрвена структура.

10-pati-koga-lugje-od-stari-predmeti-napravija-novi-kul-dizajni-05.jpg

Белите шолји за чај повеќе не се здодевни.

10-pati-koga-lugje-od-stari-predmeti-napravija-novi-kul-dizajni-06.jpg

Ламба за на маса од стар канистер и противпожарен апарат.

10-pati-koga-lugje-od-stari-predmeti-napravija-novi-kul-dizajni-07.jpg

Полица за музички дискови претворена во закачалка за накит.

10-pati-koga-lugje-od-stari-predmeti-napravija-novi-kul-dizajni-08.jpg

Маица направена од 4 стари маици.

10-pati-koga-lugje-od-stari-predmeti-napravija-novi-kul-dizajni-09.jpg

Стари фиоки направени да изгледаат како Volkswagen комбе.

10-pati-koga-lugje-od-stari-predmeti-napravija-novi-kul-dizajni-10.jpg

Саксија од кутија за сладолед

10-pati-koga-lugje-od-stari-predmeti-napravija-novi-kul-dizajni-11.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *