6 техники со кои ќе го интензивирате оргазмот на партнерот

Животот е премногу краток за да имате здодевен секс. Како да направите тој да доживее незаборавен оргазам?

6-tehniki-so-koi-kje-go-intenzivirate-orgazmot-na-partnerot-01.jpg

Што е разликата помеѓу добар и бомбастичен секс? Како на партнерот да му предизвикате интензивен и незаборавен оргазам?

Направете да ве посакува и со главата, не само со телото

Предиграта ќе го зголеми интензитетот на емоциите.

Не брзајте да се соблечете голи

Во ред е некогаш страсно да ги фрлите алиштата од себе, но некогаш сензуалното соблекување со бавно темпо и гледање во очи води до поинтензивен оргазам.

Наелектризирајте го со допири

Прво потребно е загревање со бакнување и допири по интимните места.

6-tehniki-so-koi-kje-go-intenzivirate-orgazmot-na-partnerot-02.jpg

Нескротлива страст

Доколку вие очекувате орален секс, тогаш треба тоа и да го дадете.

Држете го блиску до врвот

Нека биде блиску до врвот, но не дозволувајте му да стигне до врвот, одолговлекувајте.

Користете го секој миг

Кога ќе видите дека дошол до крајот не се тргајте настрана, туку засилете ги движењата за доживувањето да биде посилно.

Фото: depositphotos.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *