Кул и младолики родители позираат со своите деца (фото)

Дали познавате некои родители за кои луѓето секогаш мислат дека им се браќа/сестри на своите деца поради малдоликиот и кул изглед?

kul-i-mladoliki-roditeli-poziraat-so-svoite-deca-foto-01.jpg

Некои родители навистина изгледаат младолико и кул. Некогаш дури не можете да препознаете која е мајката, а која е ќерката.

Кул и младолики родители:

„Син ми, ќерка ми и јас на 58 години без Фотошоп.“

kul-i-mladoliki-roditeli-poziraat-so-svoite-deca-foto-02.jpg

„Мојот син има 41 година, а јас 64.“

kul-i-mladoliki-roditeli-poziraat-so-svoite-deca-foto-03.jpg

„Јас има 46 години, а мојот син кој долго го очекував има 10.“

kul-i-mladoliki-roditeli-poziraat-so-svoite-deca-foto-04.jpg

„Јас сум 44-годишна мајка на 23-годишен син.“

kul-i-mladoliki-roditeli-poziraat-so-svoite-deca-foto-05.jpg

„Мојот син има 29 години, а јас 49.“

kul-i-mladoliki-roditeli-poziraat-so-svoite-deca-foto-06.jpg

„Мојот син има 21 година, а јас 40.“

kul-i-mladoliki-roditeli-poziraat-so-svoite-deca-foto-07.jpg

„Јас имам 52 години, а ќерка ми 24.“

kul-i-mladoliki-roditeli-poziraat-so-svoite-deca-foto-08.jpg

„Лево сум јас, имам 48 години, а десно е ќерка ми.“

kul-i-mladoliki-roditeli-poziraat-so-svoite-deca-foto-09.jpg

„Јас имам 55 години,  а син ми 28.“

kul-i-mladoliki-roditeli-poziraat-so-svoite-deca-foto-10.jpg

„Јас имам 51 година, а ќерка ми 31. Јас сум десно.“

kul-i-mladoliki-roditeli-poziraat-so-svoite-deca-foto-11.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *