Чудни парови: Еднојајчани близначки мажени за еднојајчани близнаци, бремени во исто време (фото)

Приказната за близначките Британи и Бријани Дин Салиерс е навистина несекојдневна. Тие се еднојајчани близначки мажени за едноjajчани близнаци, а во моментов и двете се бремени.

cudni-parovi-ednojajcani-bliznacki-mazeni-za-bliznaci-bremeni-vo-isto-vreme-01.jpg

„Нашите деца нема да бидат само роднини, туку повеќе како родени брат и сестра“.

Во тандем, соопштија дека чекаат принова во костими за капење во стилот на Baywatch.

Овие два пара стекнаа популарност во шоуто “Our Twinsane Wedding”.

cudni-parovi-ednojajcani-bliznacki-mazeni-za-bliznaci-bremeni-vo-isto-vreme-02.jpg

Четворицата живеат заедно и неретко се облекуваат исто.

Близнаците се запознале на Twins фестивалот во Твинсбург, Охајо во 2018-та година, а година дена подоцна браќата ги запросија идентичните сестри.

Нивната венчавка била тематска, а ги венчале свештеници кои исто така се еднојајчани близнаци.

cudni-parovi-ednojajcani-bliznacki-mazeni-za-bliznaci-bremeni-vo-isto-vreme01.jpg
cudni-parovi-ednojajcani-bliznacki-mazeni-za-bliznaci-bremeni-vo-isto-vreme01_1.jpg
cudni-parovi-ednojajcani-bliznacki-mazeni-za-bliznaci-bremeni-vo-isto-vreme02.jpg

фото: Инстаграм

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *