Ја нашминка 5-годишната ќерка со туш и црвен кармин и стана најкритикувана мајка

И додека Кети Прајс е горда што нејзината ќерка е нејзина мини верзија, другите ѝ порачуваат да ја остави малечката да биде дете.

ja-nashminka-5-godishnata-kjerka-so-tush-i-crven-karmin-i-stana-najomrazenata-majka-01.jpg

Кети Прајс е поранешен модел кој одвреме-навреме поттикнува лавина од реакции со своето скандлозно однесување.

Така овојпат 42-годишната Прајс ја изреволтира јавноста откако својата 5-годишна ќерка ја нашминка исто како себе со туш на очите, сенки и црвен кармин на усните.

Таа е горда што малечката е нејзина мини верзија, но многумина ѝ порачаа да ја остави да биде дете.

„Толку е погрешно вака да нашминкате дете“, „Ќе ја уништиш кожата на својата ќерка“, „Навистина е несоодветно да ѝ ставаш туш“ се само дел од острите коментари.

Дали и вие би го осудиле потегот на оваа мајка?

ja-nashminka-5-godishnata-kjerka-so-tush-i-crven-karmin-i-stana-najomrazenata-majka-04.jpg
ja-nashminka-5-godishnata-kjerka-so-tush-i-crven-karmin-i-stana-najomrazenata-majka-03.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *