Извајано тело и секси фотки – поранешната сопруга на Даниел Кајмакоски го учи синчето да плива (фото)

Кристина Димитриевска, поранешната сопруга на пејачот Даниел Кајмакоски, по разводот се докажува и на полето на музиката како пејачка, како модел и фитнес инструктор.

izvajano-telo-i-seksi-fotki-poranesnata-sorpuga-na-daniel-kajmakoski-go-uci-sinceto-da-pliva-01.jpg

Кристина и Даниел го имаат синчето Давид кое се роди во 2017-та година, а во моментов одмора со мама и учи да плива.

Кајмакоски, по разводот се пресели во Србија.

Даниел и Кристина беа заедно повеќе од 4 години.

izvajano-telo-i-seksi-fotki-poranesnata-sorpuga-na-daniel-kajmakoski-go-uci-sinceto-da-pliva08.jpg

Кристина беше една од нашите најангажирани манекени и редовно освојуваше титули за убавина, а голема е веројатноста дека со оглед на годините (23) таа има допрва шанса да се докажува на полето на модата.

izvajano-telo-i-seksi-fotki-poranesnata-sorpuga-na-daniel-kajmakoski-go-uci-sinceto-da-pliva05.jpg

Погледнете некои од последните фотки на Кристина:

izvajano-telo-i-seksi-fotki-poranesnata-sorpuga-na-daniel-kajmakoski-go-uci-sinceto-da-pliva02.jpg
izvajano-telo-i-seksi-fotki-poranesnata-sorpuga-na-daniel-kajmakoski-go-uci-sinceto-da-pliva07.jpg
izvajano-telo-i-seksi-fotki-poranesnata-sorpuga-na-daniel-kajmakoski-go-uci-sinceto-da-pliva03.jpg
izvajano-telo-i-seksi-fotki-poranesnata-sorpuga-na-daniel-kajmakoski-go-uci-sinceto-da-pliva04.jpg
izvajano-telo-i-seksi-fotki-poranesnata-sorpuga-na-daniel-kajmakoski-go-uci-sinceto-da-pliva06.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *