„Мамо ќе се омажиш ли за тато?“ – Уникатно запросување со бебенце во инкубатор

Коби имал само 2 дена кога „помогнал“ татко му да организира романтично запросување за мајка му. Сега тој е дома, а неговите родители ја планираат свадбата.

mamo-kje-se-omazhish-li-za-tato-unikatno-zaprosuvanje-so-bebence-vo-inkubator-01.jpg

Коби Селорс е бебенце кое кога било старо само 2 дена му „помогнало“ на својот татко на уникатен начин да ја запроси неговата мајка.

29-годишниот Џон ја запросил 26-годишната Сиан Стафорд со напис во инкубаторот на нивното предвремено родено синче.

„Мамо ќе се омажиш ли за тато?“, бил слаткиот напис до кој стоел прстен.

mamo-kje-se-omazhish-li-za-tato-unikatno-zaprosuvanje-so-bebence-vo-inkubator-02.jpg

Во прв миг Сиан не го ни забележала прстенот затоа што се радувала на моментот што малиот Коби бил тргнат од машина за дишење, но потоа со задоволство кажала „да“.

Џон вели дека не бил романтичен тип по природа, но бидејќи Сиан му споменувала дека сака да се омажи одлучил да организира ваков романтичен гест.

Сакал запросувањето да биде специјално за неа и да го помни.

Сега малиот Коби е дома, а неговите родители ја планираат свадбата.

mamo-kje-se-omazhish-li-za-tato-unikatno-zaprosuvanje-so-bebence-vo-inkubator-03.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *