Послушајте ги оние што пробале: Најлоши места за секс

Некои места за секс сепак се добра идеја само во филмовите или во мислите, а тоа го потврдува и ова истражување кое ви го пренесуваме.

poslusajte-gi-onie-sto-probale-najlosi-mesta-za-seks-001.jpg

Жените се изјасниле дека најлошите места за секс кои не треба да ги пробате се:

Во автомобилот на пријателката/пријателот

Невозможно е да ги отстраните трагите, па нема потреба да се срамите години потоа.

Во базен

На прв поглед изгледа и звучи секси, но ако зборуваме за хотелски базен во кој секојдневно влегуваат стотици лица… Па и не баш.

Секс на песок

Исто така делува примамливо, сé до моментот кога ќе пробате, а песокот не внимава каде се допира.

Секс во јавен тоалет

Колку и да ви се брза и да ви е итно, одберете подобро и почисто место.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *