27-годишна девојка мака мачи со влакната на лицето, престанала со депилирање и сега има брада

Синдромот на полицистични јајници ја мачи оваа девојка од 15 години, а веќе на 16 години таа морала да го избричи своето лице за првпат.

27-godishna-devojka-maka-machi-so-vlaknata-na-liceto-prestanala-i-so-depiliranje-i-sega-ima-brada-01.jpg

Алма Торес е 27-годишна девојка од Њујорк, која од 15-годишна возраст страда од проблем со хормоните и тие ѝ предизвикуваат прекумерно да ѝ растат влакна на лицето.

Таа со години се депилирала и бричела, но била навистина уморна од процедурата и пред неколку години одлучила да пушти влакната да ѝ растат и сега има брада.

27-godishna-devojka-maka-machi-so-vlaknata-na-liceto-prestanala-i-so-depiliranje-i-sega-ima-brada-06.jpg

Од синдромот на полицистични јајници страда уште од 15-годишна возраст и веќе на 16 години првпат се избричила, откако ја задевале соучениците на училиште.

Вели дека научила да се носи со негативноста на другите луѓе и дека тоа повеќе не ја погодува. Го прифатила тоа што не може да го промени, односно го прифатила својот изглед таков каков што е.

Фотки од Алма:

27-godishna-devojka-maka-machi-so-vlaknata-na-liceto-prestanala-i-so-depiliranje-i-sega-ima-brada-05.jpg
27-godishna-devojka-maka-machi-so-vlaknata-na-liceto-prestanala-i-so-depiliranje-i-sega-ima-brada-04.jpg
27-godishna-devojka-maka-machi-so-vlaknata-na-liceto-prestanala-i-so-depiliranje-i-sega-ima-brada-03.jpg
27-godishna-devojka-maka-machi-so-vlaknata-na-liceto-prestanala-i-so-depiliranje-i-sega-ima-brada-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *