Да, и таа има подочници и брчки – Фотки од Џеј Ло без шминка

Иако е во петтата деценија од животот, нејзината енергија, фигура, изгледот на лицето даваат впечаток дека и покрај годините, ако доволно се грижите за своето тело, може да изгледате младолико.

da-i-ona-ima-podocnici-i-akni-fotki-od-j-lo-bez-sminka-01.jpg

Џенифер Лопез, нема проблем да се движи и без шминка – најчесто премногу шминка која се носи на сценските настапи, знае да даде погрешен впечаток.

Како на пример на оваа фотка подолу каде од еден корисник на Reddit беше обвинета дека постојано го фотошопира лицето. 

da-i-ona-ima-podocnici-i-akni-fotki-od-j-lo-bez-sminka-02.jpg

Факт е дека и без грам шминка изгледа убаво – да, понекогаш за ова помагаат и филтрите на социјалните мрежи но, зарем вие не ги користите?

Ова се само некои од фотките на кои Џеј Ло се појавила без шминка:

da-i-ona-ima-podocnici-i-akni-fotki-od-j-lo-bez-sminka01.jpg
da-i-ona-ima-podocnici-i-akni-fotki-od-j-lo-bez-sminka-03.jpg
da-i-ona-ima-podocnici-i-akni-fotki-od-j-lo-bez-sminka-04.jpg
da-i-ona-ima-podocnici-i-akni-fotki-od-j-lo-bez-sminka-05.jpg

И една споредба, без и со шминка:

da-i-ona-ima-podocnici-i-brcki-fotki-od-j-lo-bez-sminka-07.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *