И Хрватска има своја „Бали лулашка“ (фото)

Фотографирањето на лулашката на Бали е нешто што Инстаграм блогерите и туристите го прават неколку лета наназад, но сега хит е лулашката која се наоѓа во Хрватска.

i-hrvatska-ima-svoja-bali-lulashka-001.jpg

На егзотичната убавина на Бали оваа година им прарираат фотките од Хрватска.

Лулашката е во склопот на Сафари Бар, ‘рт Камењак, а пружа фантастичен поглед.

Дел од фотките направени тука:

View this post on Instagram

F L Y 🕊

A post shared by Miriam Belando (@miribelando) on

View this post on Instagram

Happy place🌞

A post shared by ♥ Lena Coster♥ (@lenacoster) on

View this post on Instagram

dreaming of beach days in croatia 🌿

A post shared by marina_sos (@marina_sos) on

View this post on Instagram

Every little girl’s dream

A post shared by T. L. (@taika_____) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *