Мрсна коса, акни: 10 познати дами кои не се оптоваруваат со изгледот во секојдневието

Кои од славните дами може да не ги препознаете на улица? Кои се комплетно релаксирани и си шетаат со подочници, акни и несредена коса?

mrsna-kosa-akni-10-poznati-dami-koi-ne-se-optovaruvaat-so-izgledot-vo-sekojdnevieto-01.jpg

Од несредна коса до лице со акни и подочници, некои познати дами се сосема поинакви во секојдневието за разлика од блескавите мигови на црвениот тепих.

Тие не се плашат ако папарацо фотографите ги уловат во несредено издание:

Мадона

mrsna-kosa-akni-10-poznati-dami-koi-ne-se-optovaruvaat-so-izgledot-vo-sekojdnevieto-03.jpg
Мила Кунис
mrsna-kosa-akni-10-poznati-dami-koi-ne-se-optovaruvaat-so-izgledot-vo-sekojdnevieto-02.jpg
Кристен Стјуарт
mrsna-kosa-akni-10-poznati-dami-koi-ne-se-optovaruvaat-so-izgledot-vo-sekojdnevieto-06.jpg
Бритни Спирс
mrsna-kosa-akni-10-poznati-dami-koi-ne-se-optovaruvaat-so-izgledot-vo-sekojdnevieto-10.jpg
Ванеса Паради
mrsna-kosa-akni-10-poznati-dami-koi-ne-se-optovaruvaat-so-izgledot-vo-sekojdnevieto-07.jpg

Џенифер Гарнер

mrsna-kosa-akni-10-poznati-dami-koi-ne-se-optovaruvaat-so-izgledot-vo-sekojdnevieto-08.jpg

Кортни Лав

mrsna-kosa-akni-10-poznati-dami-koi-ne-se-optovaruvaat-so-izgledot-vo-sekojdnevieto-05.jpg

Ума Турман

mrsna-kosa-akni-10-poznati-dami-koi-ne-se-optovaruvaat-so-izgledot-vo-sekojdnevieto-09.jpg

Кара Делевињ

mrsna-kosa-akni-10-poznati-dami-koi-ne-se-optovaruvaat-so-izgledot-vo-sekojdnevieto-11.jpg

Кејти Холмс

mrsna-kosa-akni-10-poznati-dami-koi-ne-se-optovaruvaat-so-izgledot-vo-sekojdnevieto-04.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *