Топ 10 најслушани песни за време на секс

Постојат многу различни песни кои ги ставаат луѓето во секси расположение.

top-10-najslusani-pesni-za-vreme-na-seks-001.jpg

Но, 10 се заеднички на повеќето и се прогласени за најслушани во интимните моменти.

Дали е до текстот или музиката, проценете сами:

10. The Weeknd – Call Out My Name

9. Ginuwine – Pony

8. Trey Songzs – Slow Motion

7. The Weeknd – Wicked Games

6. Bryson Tiller – Don’t

5. Trey Songz – Neighbors Know My Name

4. Jeremih – Birthday Sex

3. The Weeknd – Earned It

2. The Weeknd – Often

1. Jeremih – All The time

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *