„Мислев сестрата на младоженецот е невеста“ – девојка стана мета на онлајн критики

Сте присуствувале ли досега на свадба кога девојка со несоодветен избор на фустан ја засенила невестата? Што мислите за оваа долга тоалета?

mislev-sestrata-na-mladozhenecot-e-nevesta-devojka-stana-meta-na-onlajn-kritiki-01.jpg

Девојка која како гостинка на свадба облекла долг фустан со тантела во боја на слонова коска стана мета на онлајн критики. Нејзиниот фустан на Reddit беше прогласен како контроверзен избор за свадба и повеќето луѓе ја осудија дека намерно се обидела да ја засени невестата.

„Оваа девојка изгледа апсолутно прекрасно, неверојатно и секој друг збор за совршено. Но, таа НЕ е невестата…“, е еден од коментарите.

Девојката всушност била сестра на младоженецот, а другите коментари за неа гласат: „Ова не е соодветен бел фустан за на свадба. Ова е невестински фустан.“, „Во ред е да се носи овој фустан на свечен настан, но не на свадба“, „Нејзиниот фустан прави да ја засени невестата“…

Што мислите вие за изборот?

mislev-sestrata-na-mladozhenecot-e-nevesta-devojka-stana-meta-na-onlajn-kritiki-03.jpg
mislev-sestrata-na-mladozhenecot-e-nevesta-devojka-stana-meta-na-onlajn-kritiki-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *