Загатка за умни глави – кој е одговорот?Загатка за умни глави – кој е одговорот?

Понекогаш треба добро да се замислиме за да ги одгатнеме загатките, но понекогаш доволни се само неколку секунди.

zagatka-za-umni-glavi-koj-e-odgovorot-01.jpg

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

zagatka-za-umni-glavi-koj-e-odgovorot-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *