На грчкиот остров Крит ресорт со бунгалови над вода, исто како на Малдиви (фото)

Не се над океан како бунгаловите на Малдиви, но се над огромен базен и изгледаат неверојатно.

hotel-na-grchkiot-ostrov-krit-ima-bungalovi-nad-voda-isto-kako-na-maldivite-foto-01.jpg

Stella Island Resort е хотел со 5 ѕвезди на грчкиот остров Крит кој има 225 соби и е само за возрасни лица. Неговите бунгалови над вода ќе ви дадат чувство дека сте на Малдивите.

Секој бунгалов има приватна тераса со лулашка и џакузи.

Бунгаловите не се над морето, туку над огромен базен, но сепак изгледаат неверојатно.

Како изгледа овој рајски ресорт:

hotel-na-grchkiot-ostrov-krit-ima-bungalovi-nad-voda-isto-kako-na-maldivite-foto-11.jpg
hotel-na-grchkiot-ostrov-krit-ima-bungalovi-nad-voda-isto-kako-na-maldivite-foto-10.jpg
hotel-na-grchkiot-ostrov-krit-ima-bungalovi-nad-voda-isto-kako-na-maldivite-foto-09.jpg
hotel-na-grchkiot-ostrov-krit-ima-bungalovi-nad-voda-isto-kako-na-maldivite-foto-08.jpg
hotel-na-grchkiot-ostrov-krit-ima-bungalovi-nad-voda-isto-kako-na-maldivite-foto-07.jpg
hotel-na-grchkiot-ostrov-krit-ima-bungalovi-nad-voda-isto-kako-na-maldivite-foto-06.jpg
hotel-na-grchkiot-ostrov-krit-ima-bungalovi-nad-voda-isto-kako-na-maldivite-foto-05.jpg
hotel-na-grchkiot-ostrov-krit-ima-bungalovi-nad-voda-isto-kako-na-maldivite-foto-04.jpg
hotel-na-grchkiot-ostrov-krit-ima-bungalovi-nad-voda-isto-kako-na-maldivite-foto-03.jpg
hotel-na-grchkiot-ostrov-krit-ima-bungalovi-nad-voda-isto-kako-na-maldivite-foto-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *