Трик на една мајка: Како да јадете слатки без да ве забележат децата?

Како да не им го привлечете вниманието на вашите деца додека јадете сладолед или чоколадо?

trik-na-edna-majka-kako-da-jadete-slatki-bez-da-ve-zabelezat-decata-01.jpg

Изгледа како невозможна мисија, но една мајка го откри нејзиниот практичен забавен трик.

Брук е мајка на три деца. Кога сака да јаде нешто слатко, купува марула или спанаќ со кои успешно го крие слаткото задоволство.

„Морам и јас да почнам да го правам ова“ се најголем број од коментарите на нејзиниот Фејсбук пост.

The real reason why I buy lettuce. Hidden in plain sight. She doesn’t even notice me 🤪🤣 🥬🍦 #momminsohard #momlife

Posted by Brooke Rycroft on Saturday, 15 August 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *