3 секс пози за безбеден секс со маски (18+)

Сега не е време за нов љубовен партнер, но доколку се одлучите за таков чекор, предлог неколку секс пози…

3-seks-pozi-za-bezbeden-seks-so-maski-18-01.jpg

Најбезбедниот сексуален партнер во моментот, доколку не живеете заедно со партнерот, сте си вие самите. Ситуацијата е малку ризична кога станува збор за нови љубовни партнери.

3-seks-pozi-za-bezbeden-seks-so-maski-18-02.jpg

Најдобро е да не ризикувате, но ако се одлучите на таков чекор почитувајте ги препораките, од дезинфекција до носење на маска.

Дали би имале секс со маска?

Предлог пози за безбеден секс:

3-seks-pozi-za-bezbeden-seks-so-maski-18-05.jpg
3-seks-pozi-za-bezbeden-seks-so-maski-18-04.jpg
3-seks-pozi-za-bezbeden-seks-so-maski-18-03.jpg

И мастурбација во негово присуство…

3-seks-pozi-za-bezbeden-seks-so-maski-18-06.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *