DMC BALKANS на крајот од летото ви го нуди Bougainville Bay Hotel

Уште една прекрасна локација за одмор во соседна Албанија

🌊 ***Bougainville Bay Hotel *** De Lux Hotel – Sarande

➡️Прекрасни кристални води на Јонско море
➡️Прекрасно уреден хотел кој наликува на луксузните хотели во Анталија
➡️Луксуз со пристапни цени
➡️Располага со Аква парк
➡️Сопствена приватна плажа

💵Цена по лице за 4 ноќи
🔸155€ ноќевање со појадок
🔸12€ полу пансион доплата по особа
🔸12€ полн пансион доплата по особа
💵Цена по лице за 7 ноќи
🔸255€ ноќевање со појадок
🔸12€ полу пансион доплата по особа
🔸12€ полн пансион доплата по особа
👨‍👧 1 дете до 5 години гратис, 2ро дете до 5 години плаќа 50% од цената за возрасен.

🌍 повеќе информации на 046 256 333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *