Анализа преку една илустрација: Дали сте под стрес или затворени во себе?

Наједоставните оптички илузии може да го извадат на површина она што свесно не сакате да си го признаете.

На неа сигурно ќе видите една работа од трите опции – тажен робот, кутија или две подадени раце.

Што видовте вие прво?

analiza-preku-edna-ilustracija-dali-ste-pod-stres-ili-zatvoreni-vo-sebe-001.jpg

.

.

.

.

.

.

.

.

Тажен робот

Ова укажува дека имате акумулирано голем стрес и анксиозност. Ако не можете да одите на краток одмор, барем поврзете се повторно со природата за да се ослободите од тензијата. Вратете си ја комуникацијата со блиските луѓе.

Кутија

Ова укажува дека сте затворени во себе предолго и сте полни со грижи за семејството и саканите луѓе. Обидете се дел од обврските да делегирате на луѓе на кои им верувате. Не си ја ставајте целата тежина на ваш грб.

Силуети од раце

Ова укажува дека немате проблем со социјализација и подготвени сте да ги жртвувате неважните работи за сметка на хармонијата сами со себе. Во пријателите секогаш наоѓате разбирање, помош и поддршка, за што и да ви треба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *