Кои работи кај жените мажите ги сакаат повеќе од физичкиот изглед?

Не, на мажите не им се најважни големите гради или заоблениот задник, кога станува збор за сериозна врска поважно им е жената да биде ментално силна, да биде природна и да е добар слушател.

koi-raboti-kaj-zhenite-mazhite-gi-sakaat-povekje-od-fizichkiot-izgled-01.jpg

Мажите ги бие глас дека се визуелни суштества и дека кај жените им е најважен физичкиот изглед.

Но, кога станува збор за сериозна врска или брак, на нив неретко им се поважни други работи.

Кои работи мажите ги сакаат кај жените:

– Да биде добра слушателка

– Да биде реализирана и исполнета

koi-raboti-kaj-zhenite-mazhite-gi-sakaat-povekje-od-fizichkiot-izgled-02.jpg

– Да ужива во храната што ја јаде и да знае да готви

– Да биде природна

– Да биде подготвена на компромиси

koi-raboti-kaj-zhenite-mazhite-gi-sakaat-povekje-od-fizichkiot-izgled-03.jpg

– Да биде забавна

– Да се грижи за себе

– Да биде психички силна

Фото: depositphotos.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *